BOWLS & BURGERS AMSTERDAM-ZUIDOOST

BOWLS & BURGERS AMSTERDAM-ZUIDOOST Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bowls & Burgers Amsterdam-Zuidoost. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 20:57 It was sooo delicious!! Also the driver was very friendly. The food was unfortunately delivered 25min later than it should be… But in the end I was happy to eat such a good burger. Thanks :))
22 mei 2022 om 19:40 Heerlijk eten zoals altijd, blij met alle Vega keuzes die er zijn en de bezorging was prima op tijd
19 mei 2022 om 23:49 Wederom geweldig!!!
12 mei 2022 om 12:39 Heerlijk! Zoals altijd!!
16 apr 2022 om 21:52 burger completely unseasoned and that’s how you know it’s vegan! lol Idk why people think vegans hate flavor Won’t be ordering again sauce pure fat, fries extra soggy (especially for the claim that they’re extra crisp haha)
3 apr 2022 om 23:11 The order was late with 30 min.
11 mrt 2022 om 19:11 Eten is altijd super lekker. Voor het eerst ook erg op tijd bezorgd, normaal moet ik wel altijd lang wachten, maar dat maakt de smaak er niet minder om
14 feb 2022 om 21:37 Eten is nooit aangekomen !!! 3 uur gewacht en daarna waren ze gesloten
12 feb 2022 om 20:40 Eten was lekker en op tijd bezorgd.
8 feb 2022 om 17:27 They always late!! I’ve been ordering here few times and I regret it . First time I waited 1 hour and half the second one 2 and half . I was almost a sleep when delivery came . The guy was nice he apologises many times but I don’t think it’s enough!
6 feb 2022 om 22:39 Eten besteld om 20:20, arriveerde om 22:10 (!). De burgers waren dus ijskoud. Ik denk dat ze ooit, nog warm, best lekker waren.
6 feb 2022 om 20:10 Eten werd ruim 2 uur later bezorgd. Een gedeelte van de bestelling is niet eens geleverd en 1 gerecht miste zelfs ingrediënten. Heel teleurgesteld!